Varan-1-Demek Biz çok soru soruyoruz Vah Başkan Vah

TAKİP ET

Mevzuyu biliyorsunuz ama bugün ilk kez bu konuyu merak edip yazımı okuyacaklar için kısa bir bilgilendirme yapalım.

Birkaç gün önce Hendekspor Yerel basın buluşmasında sorduğumuz 3 soru sonrası Hendekspor başkanı daha sezon başlamadan sırf soru sorduk diye bizi sallamakla Kaos yaratmakla suçladı. 

Evet evet, yanlış duymadınız, yanlış okumadınız daha sezon başlamadan, daha transfer yapılmadan, daha teknik direktör gelmeden sırf soru sorduk diye bu ilçede kaos yaratan sallayan olduk. Bunu diyen kim mi ? Bu ilçenin markası olan Hendekspor Başkanı Zafer Çakmak.


Sırf soru sorduk diye bizi Sallamak (düzenli bir biçimde ve hep aynı doğrultuda hareket ettirmek. Bir işi sürekli olarak başka bir zamana ertelemek) Kaos yaratmak (Evrenin düzene girmeden önceki biçimden yoksun, uyumsuz ve karışık durumu.Karışıklık, kargaşa.) yaratmakla itham etti. Yanlış duymadınız veya ben yanlış yazmadım  hatta eksik yazdım. Son sorumuz Teknik Direktör görüşmeleriniz varmı sorumuza çok soru sordunuz başka soru soramazssınız diye de üstünü tamamladı. Geçtiğimiz günlerde bu konuyu demek biz sallıyoruz demek biz kaos çıksın diye soru soruyoruz Vah Başkan Vah diyerek kaleme aldık. 

Şimdi olayı biraz daha açalım. Güç zehirlenmesi nedir bilir misiniz! Her halde bilirsiniz ancak ben biraz anlatayım. Okul falan biter ve iş hayatına atılırsın. Kimi meclis üyesi olur kimi belediye başkanı olur, kimi spor takımının kulüp başkanı olur,  iş adamı olur, kimi bilmem nerenin başkanı olur, kimi dernek başkanı olur, kimi oda başkanı olur, kısaca olurda olur hiç birşey olmazsa kimi de benim gibi kıçı kırık gazeteci olur dimi Zaferciğim. 

Benim Gibi kıçı kırık gazeteci demek sana soru soramaz öyle mi Zaferciğim? 

Konu ile ilgili yazdığımız haber sonrası arayanların ilk kelimesi 

Ben Zafer Çakmak’a takıkmışım!

Hadi Canım..

O Nerden Çıktı Şimdi

Niye! Takıkmışım

Çok eleştirdiğim için…Mi?

Çok soru sorduğum İçin Mi…?

Sırf Zafer Çakmak’a takık olduğumu iddia ediyorlar…

Peki bu doğru mu!

İsterseniz birlikte bakalım

Bizi davet eden siz değilmisiniz?

Oturduğumuz masada Sallamaya devam edin sıkıntı yok diyen siz değilmisiniz..?

Sorduğumuz soru sonrası Kaos Yaratıyorsunuz diyen de siz değilmisiniz?

Ben hayal mi kuruyorum... 

Yoksa ben başka bir toplantıya mı katıldım...

Hadi hepsini uydurdum!....

Peki 2 soru sorma hakkın var başka soru soramazsın diyen de herhalde başkasıydı Zaferciğim.. 

Toparlayacak olursam. Kirli siyaset, sahte dostluklar, Egolu bencil tanıdıklar, Siyasette varlar sporda varlar hayatımızda varlar ancak bu kez işin rengi değişik. Güneşin rengi bu kez kızıl olmayabilir. Çünkü Balık baştan koktu 


DEVAM EDECEK

 

#Hendek #Hendekspor #Basın Sohbeti #Zafer Çakmak #Varan-1-Demek Biz çok soru soruyoruz Vah Başkan Vah #Gündem #Güncel #Hendeksonhaber