Püsküllü'den Hendeksonhabere Özel Açıklama

TAKİP ET

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, görevinden istifa etti. AK Parti'deki görevinden istifa eden ve farklı bir partiden aday olacağı konuşulan Püsküllü,www.Hendeksonhaber'e açıklamalarda bulundu.

Püsküllü'den Özel Açıklama

Hendek'te ismi belediye başkan adaylığı için geçen önceki dönem Hendek Belediye Başkanı, AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, partideki görevinden istifa etti.

AK Parti'deki görevinden istifa eden ve farklı bir partiden aday olacağı konuşulan Püsküllü,www.Hendeksonhaber'e açıklamalarda bulundu. Püsküllü, "AK Parti’deki görevimden ayrıldım ama AK Parti’den ayrılık veya istifa etmem söz konusu değil. Seçim süreci devam ediyor. Belediye başkanlığı ile alakalı yerel yönetimler başkanlığımızın Hendek ilçesi ile ilgili kararını bekliyoruz. Bu karar neticesinde biz de aday olabilmek için istifayla alakalı bir oluşum gerekiyordu. Bu oluşumun olmasıyla alakalı görevimden istifa ettim. AK Partimize hayırlı uğurlu olsun diyorum." diye konuştu.

Farklı bir partiden aday olacağı ile ilgili soruya yanıt veren Püsküllü, “2003 yılından beri AK Parti il yönetiminde başlayan bir görevimiz vardı. 2004-2009 Yeşilyurt belediye başkanlığı, 2015-2019 Hendek belediye başkanlığı, sonra da il başkanlığı görevini yaparak AK Parti’de hizmet etmeye devam ediyoruz. Başka bir şey söylemiyorum” dedi.

 

#Püsküllü #İrfan Püsküllü #Hendeksonhaber #Açıklama #Özel Açıklama #Hendek #Hendeksonhabere Özel Açıklama