Hendekspor'da Ersin Sarı Dönemi

TAKİP ET

2024- 2025 Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde mücadele edecek olan mavi siyahlı temsilcimiz Hendeksporûn yeni hocası belli oldu.

Yeni sezonda ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan  Hendekspor’da teknik direktör belli oldu. Bir dönem Hendekspor formasını 9 yıl giyen ve takıma kaptanlık yapan Ersin Sarı yuvaya bu kez Teknik patron olarak geri döndü.

Konu ile Hendekspor Basın birimi tarafından yapılan açıklamada hendek Spor kulübümüz Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yeni sezonu öncesi Ersin Sarı hocamızla anlaşma sağlamıştır.kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Ersin Sari Kimdir

1979 yılında Trabzon da doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Hendek'te ,Liseyi Adapazarında okudu. Futbola Adapazarı'nda başlayıp Hendekspor altyapısına transfer oldu.Aralıklarla 9 yıl Hendekspor formasını giyip kaptanlık yaptı.Hendekspor,Görükle İpekspor,Petkimspor,Üsküdar Anadolu 1908, Kemalpaşaspor.İzmirgücü,Balçova Yaşam kulüplerinde futbol oynadı .Antrenörlüğe Bucaspor da başlayıp Altınordu,Altay,Bucaspor ve Menemen FK kulüplerinde çalıştı.

#Hendek #Hendekspor #Bölgesel Amatör Lig #Bal #Bal Ligi #Ersin Sarı #Gündem #Güncel #Hendeksonhaber $Teknik Sorumlu