Engin Varlıca'dan Çocukları Sevindiren Jest

TAKİP ET

Önceki dönem Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından ilçenin en yakın mahallesi olan Yeşilköy merkez mahallesine yapılan voleybol ve basketbol sahasını kullanan çocukların forma ve top isteklerine kayıtsız kalmayan iş insanı Engin Varlıca kısa sürede çocukların isteklerini yerine getirerek formaları teslim etti. 

İlçenin sevilen ismi iş insanı Engin Varlıca Yeşilköy mahallesi Çocuklarının dan gelen isteğe kayıtsız kalmadı. Yeşilköy merkez mahallesine uzun yıllar sonra yapılan voleybol, ve basketbol,sahasını kullanan mahalle çocuklarının eksikleri olan forma,şort,dizlik, isteklerini duyan iş insanı Engin Varlıca konuya duyarsız kalmayarak kısa sürede çocuklarının isteklerini yerini getirerek çocukların gönüllerini kazandı.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar iş insanı Engin varlıca’ya hediyeleri için teşekkür etti. 

Diğer yandan iş insanı varlıca hediyeleri teslim etmesi sonrası yaptığı açıklamada "Çocuklarımız için her türlü desteği elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bir yandan eğitimlerini almaya devam ederken, bir yandan da sportif alanlarda da kendi yeteneklerini ortaya koymalıdır. Bizlerde çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlamak,için çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sportif alanlarda başarı elde etmesi aileleri kadar bizleri de sevindirecektir” dedi.

v

#Hendek #Engin Varlıca #Yeşilköy #Yeşilköy Merkez Mahalle # voleybol ve basketbol sahası #Jest #Hendeksonhaber #Engin Varlıca’dan Çocukları Sevindiren Jest